Co. Ltd van de Surpastechnologie

Geef ons vertrouwen, keer u terug die geruststellen.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Surpas technology Co. Ltd

Certificaten
Van goede kwaliteit het toetsenbord van het deurtoegangsbeheer voor verkoop
Van goede kwaliteit het toetsenbord van het deurtoegangsbeheer voor verkoop
Klantenoverzichten
Bij het begin maak ik me ongerust over als uw bedrijf levering op tijd kan, blijkt het uw bedrijf, geen vertraging goed is

—— Peter Huang

De samenwerking van Nice! Wij waardeerden voor de vriendelijke steun van uw bedrijf op onze projecten. De zeer goede dienst.

—— M. Hussain

Ik ben online Chatten Nu

Surpas technology Co. Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Surpas technology Co. Ltd Surpas technology Co. Ltd Surpas technology Co. Ltd Surpas technology Co. Ltd Surpas technology Co. Ltd Surpas technology Co. Ltd Surpas technology Co. Ltd
werkplaats productielijn Fabrieksgebouw ladingen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Surpas
Aantal werknemers : 5~50
Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 90% - 100%

Co. van de Surpastechnologie, Ltd, in 2011 wordt gevestigd, is een groeiende fabrikant van de veiligheidsproducten van uitstekende kwaliteit voor onderneming, techniekproject en woontoepassingen die. Onze hoofdproducten omvatten standalone Toegangsbeheer, RFID, QR-Lezer, het systeem van het netwerktoegangsbeheer, elektronisch slot, enz., hebben wij onze eigen R&D-afdeling, hebben Onze teamleden decennia van ervaring in het toegangsbeheer en de elektronische industrie van slotproducten en zijn geëngageerd aan het verstrekken van de hoogste kwaliteitsproducten aan de laagste beschikbare prijs.

Tijdens de laatste zeven jaar, overschrijden wij constant de verwachtingen van onze internationale cliënten door concurrerende tarifering, uitzonderlijke kwaliteit, betrouwbare oplossingen, op tijd levering en de uitzonderlijke cliëntdienst aan te bieden. Van ontwerp, producten aan de dienst te veroorzaken, houden wij progressieve, achtervolgingsperfectie, bouwen goede verhouding met cliënten meer dan vijftig landen.

Surpas impliceert „Veilig Uw Pas“. Door zich op kwaliteit te concentreren, willen wij ervoor zorgen dat de cliënten echte veilig en veilig door onze producten te gebruiken krijgen. Geef ons vertrouwen, keer u terug die geruststellen.

Contactgegevens
Surpas technology Co. Ltd

Contactpersoon: Ms. Betty Yu

Tel.: 86-15999613079

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)